Hybride camera - SONY - Alpha 6000 naakt - digitale camera

SONY Alpha 6000 naakt - digitale camera

Alpha 6000 naakt - digitale camera
Alpha 6000 naakt - digitale camera
Alpha 6000 naakt - digitale camera

660€66

515€53   -21%

In voorraad

Verkocht en verstuurd door sotel belgium NL 

  levering 3€99 binnen 1 dagen

Nieuw - De andere aanbiedingen vanaf 713€99

Geassocieerde producten

Beschrijvingen en Adviezen

Het snelle hybride automatische scherpstellingssysteem van de a6000 combineert in tegenstelling tot dat van veel concurrenten de sterke punten van automatische scherpstelling op zowel fase- als contrastdetectie. Met een toonaangevende 179 fasedetectiepunten (wat bijna het gehele beeld omvat) en een snelle contrastdetectiefunctie is het resultaat niet alleen een indrukwekkende 11 fps burst-modus maar ook een zeer nauwkeurige bewegingstracking voor zowel foto's als video's.

De a6000 is een van de meest veelzijdige camera's met verwisselbare lens. In slechts 0,06 sec legt u altijd het perfecte beeld vast, bij familiebijeenkomsten, sportevenementen en in de natuur.

Het geavanceerde hybride automatische scherpstellingssysteem zorgt ervoor dat meer scènes alleen via fasedetectie worden scherpgesteld, wat de afhankelijkheid van de contrastdetectiemodus vermindert. Dit levert zeer snelle AF op, zodat u uw opnames exact op het door u gewenste moment kunt vastleggen.

Fotografen zeggen wel dat de camera die je meeneemt de beste is. De compacte en lichte a6000 steekt gunstig af ten opzichte van grotere spiegelreflexcamera's. Dankzij de verwisselbare lenzen, bediening en meer doet u geen concessies.

TECHNISCHE FICHE

Digitale zoom 4 x
Functionaliteiten AF-verlichter, flash +/- compensatie
Sensor CMOS
Resolutie 921.600 pixels
Megapixel 20 of meer
Vergroting 1.07x
Soort 3" LCD-scherm
Inclusief objectief Camerahuis zonder lenzen
Geheugenkaartlezer Memory Stick PRO Duo-kaart, SD kaart
HD Video Full HD 1080p
Merk SONY
Productsoort Digitale camera - spiegelingsvrij systeem