Flitser voor Nikon - NIKON - Kit flitser SB-R1C1

NIKON Kit flitser SB-R1C1

Kit flitser SB-R1C1
Kit flitser SB-R1C1

828€18

In voorraad

Verkocht en verstuurd door sotel belgium NL 

  levering 3€99 binnen 3 dagen

Geassocieerde producten

Beschrijvingen en Adviezen

Nikon Commander Kit R1C1
Overzicht

Uniek Draadloos Flitssysteem voor volledig automatische Close-up fotografische belichtingen. Deze kit bestaat uit twee SB-R200 draadloze flitsers bevestigd aan de voorzijde van het objectief en een SU-800 Commander-eenheid die bevestigd wordt aan het meetsysteem van de i-DDL camera's. Alle belichtings- en aansturingscommunicatie gebeurt via infrarode draadloze communicatie. De kit omvat adapters voor frontale verlichting, filters en adapterringen voor de schroefdraden van de meest populaire Nikkor objectieven. Bijkomende SB-R200 of SB-800 en SB-600 flitsers kunnen ook worden aangestuurd door de SU-800 voor eindeloze flexibiliteit van het creatieve verlichtingssysteem, binnen of buitenshuis.

Belangrijkste kenmerken

Complete Draadloze Close-up belichtingskit

Incl. 2 SB-R200 draadloze flitsers

SU-800 draadloze Commander-eenheid

SW-12 Diffusor voor zachte verlichting

Adapterringen voor 52/62/67/72/77mm filtermaten

Geleverd in een handige zachte tas.

Meer kenmerken ontdekken
Downloads
  • Commander Kit R1C1

    (PDF: 5.3 MB)

De SB-R1C1 is een unieke kit met Nikon's draadloze Speedlight systeem voor volautomatische close-up flitsfotografie. De SB-R1C1 kit bestaat uit twee SB-R200 Speedlight flitsers welke op een objectief kunnen worden bevestigd, en een SU-800 Commander voor draadloze aansturing via het i-DDL flitssysteem van de camera. Alle communicatie over instellingen en belichting vindt draadloos plaats via infrarood. De kit omvat tevens accessoires voor frontale belichting, kleurenfilters en adapterringen voor de meest gangbare filtermaten van Nikon objectieven.
Extra SB-R200 flitsers of SB-800 en SB-600 flitsers kunnen ook via de SU-800 worden bediend en aangestuurd, zodat u het ultieme flitssysteem - het Creatieve Verlichtingssysteem van Nikon - altijd en overal kunt gebruiken.

Opgelet: camera niet meegeleverd. ,

"

TECHNISCHE FICHE

Merk NIKON
Papiergewicht 0