Reflexcamera Grote Publiek - NIKON - D3300 camera met AF-P 18-55mm VR lens

NIKON D3300 camera met AF-P 18-55mm VR lens

D3300 camera met AF-P 18-55mm VR lens
D3300 camera met AF-P 18-55mm VR lens

504€56

In voorraad

Verkocht en verstuurd door sotel belgium NL 

3% korting, d.w.z. 489€42 met de code PREUMS Meer weten

  levering 3€99 binnen 3 dagen

Beschrijvingen en Adviezen

Nikon D3300 + AF-P DX 18-55 VR
Video's
3D-weergave

Belangrijkste kenmerken

Geen ervaring met een D-SLR? Hulpstand

Aan de hand van voorbeeldafbeeldingen en duidelijke stapsgewijze instructies laat de hulpstand precies zien hoe u fantastische foto's en films kunt maken.

Draadloze adapter

Deel foto's van hoge kwaliteit waarmee u zich onderscheidt van de vele smartphonekiekjes. Gebruik Nikon's optionele WU-1a draadloze mobiele adapter* om beelden van de D3300 te uploaden via een smartapparaat.

EXPEED 4

Nikon's snelle en krachtige beeldprocessor maakt een snelle werking mogelijk en beschikt over geavanceerde ruisonderdrukkingsmogelijkheden, zodat u kristalheldere beelden met levensechte kleuren krijgt bij elk soort licht.

Continu-opnamen van 5 bps

Maak actiefoto's met een snelle vijf beelden per seconde en leg vluchtige bewegingen of gezichtsuitdrukkingen exact op het juiste moment vast.

Belangrijkste kenmerken

Speciale effecten: Met de dertien verschillende effecten van de D3300 kunt u uw foto's en films gemakkelijk een artistiek tintje geven. Selecteer eenvoudig de stand Effecten en kies de optie die u wilt toepassen voordat u de opname maakt. Probeer Pop om kleuren helderder te maken, leg een uitzicht in zijn geheel vast met Eenvoudig panorama of creëer een retro-effect met Speelgoedcamera.

Haarscherp 11-punts AF-systeem: Hoe snel of grillig het onderwerp ook beweegt, de D3300 houdt alles scherp. Het haarscherpe 11-punts autofocussysteem met een kruissensor in het midden stelt snel scherp op het onderwerp en blijft erop scherpstellen, ook als het onderwerp zich niet in het midden bevindt, snel beweegt of onvoorspelbare bewegingen maakt.

Maak cinematografische Full HD-films: Gebruik de D-filmfunctie van de camera om films te maken waar u trots op kunt zijn. U kunt scherpe Full HD-video's (1080p) opnemen bij elk licht met beeldsnelheden tot 50p/60p en continue autofocus. Dit betekent dat u vloeiende opnamen krijgt van zelfs snelle acties, met een opmerkelijke scherpte en helderheid.

Grote lcd-monitor: U kunt met de D3300 net zo gemakkelijk foto's en films maken als met een compactcamera of smartphone door de grote lcd-monitor van 7,5 cm (3,0 inch) te gebruiken. Kadreer of bekijk opnamen en pas speciale effecten toe met een goed zichtbaar beeld dankzij de grote kijkhoek en een resolutie van 921.000 beeldpunten.

Intuïtieve bediening: Activeer D-film en livebeeld door eenvoudig een speciale knop aan te raken. Gebruik de i-knop op de achterzijde van de camera om het hoofdmenu van de camera te omzeilen en snel instellingen te wijzigen terwijl u opnamen maakt. Wanneer u fotografeert door de zoeker, kunt u kiezen tussen een klassieke interface en een grafische interface met bewegende instellingen, zodat u gemakkelijker ziet wat u doet.

Optische zoeker: Als u fotografeert door de heldere, brede zoeker van de D3300, kunt u gemakkelijk perfect getimede foto's maken, met name wanneer u snelbewegende onderwerpen fotografeert vanaf een afstand.

Klein systeem: Aangezien de D3300 slechts 410 gram weegt (alleen de body) en vergezeld gaat van een klein intrekbaar kitobjectief, is het gemakkelijker dan ooit om een D-SLR mee te nemen. Ondanks de compacte afmetingen kunt u de camera gemakkelijk stabiel houden dankzij een grote, comfortabele grip terwijl u prachtige beelden vastlegt van belangrijke gebeurtenissen, waar ze ook plaatsvinden.

NIKKOR-objectieven: Profiteer van Nikon's vermaarde DX-formaat NIKKOR-objectieven die zijn ontworpen om het grote aantal pixels van de D3300 optimaal te benutten. Geniet van foto's en films met levendige kleuren, een opvallend contrast en scherpe details: gebruik snelle objectieven met een vaste brandpuntsafstand voor prachtige portretten, probeer een micro-objectief voor close-ups op ware grootte of gebruik een teleobjectief voor heldere beelden van verafgelegen onderwerpen.

Meer kenmerken ontdekken
Technische specificaties
Volledige specificaties
Downloads
  • D3300 + AF-P DX 18-55 VR

    (PDF: 4.0 MB)

  • D3300 + AF-P DX 18-55 VR

    (PDF: 4.0 MB)

De zwarte Nikon D3300 DSLR camera is een compacte en veelzijdige camera met een DX-formaat 24,2 megapixel CMOS-sensor en EXPEED 4 beeldprocessor.

De sensor en processor combineren om hoge-resolutie beeldvorming te gaan realiseren, opmerkelijk weinig licht gevoeligheid voor een uitbreidbaar ISO 25600, continu-opnamen tot 5 fps en full HD 1080p video-opname mogelijkheden. Daarnaast is de sensor ontwerp weggelaten traditionele optische laagdoorlaatfilter teneinde de uiterste scherpte en resolutie van zowel foto''s en video te krijgen. Deze beeldvorming activa worden aangevuld met een 11-punts autofocussysteem, die snelle en nauwkeurige scherpstelling mogelijkheden biedt om aan te passen werken met een verscheidenheid aan soorten onderwerp in bijna alle lichtomstandigheden. Een aantal opnamestanden en functies zijn ook beschikbaar om creatief te helpen accentueren uw beelden, met inbegrip van een Eenvoudig panorama modus als Picture Control-instellingen voor in-camera aanpassing van de kleuren en het contrast kwaliteiten van uw foto''s en films.

- 24.2MP DX-formaat CMOS-sensor
- EXPEED 4 Image Processor
- Nee Optische Low-Pass Filter
- 3,0 \921k-dot LCD-monitor
- Full HD 1080p video-opname op 60 fps
- Multi-CAM 1000 11-punts AF-sensor
- De inheemse ISO 12800, uitbreiding naar ISO 25600
- 5 bps bij volledige resolutie
- Compatibel met WU-1a draadloze adapter

Meegeleverde accessoires

- Nikon D3300 DSLR camera (zwart)
- AF-P DX NIKKOR 18-55 mm f / 3.5-5.6G VR
- EN-EL14A oplaadbare Li-Ion batterij voor een select aantal Nikon-camera''s
- MH-24 snellader voor EN-EL14 batterij
- UC-E17 USB-kabel
- EG-CP14 A / V-kabel
- BF-1B bodydop
- DK-25 rubberen oogschelp
- AN-DC3 strap"

TECHNISCHE FICHE

Papiergewicht 0