Lenzen voor Nikon - NIKON - AF-S DX VR Zoom-Nikkor 55-200mm f/4-5.6G ED II

NIKON AF-S DX VR Zoom-Nikkor 55-200mm f/4-5.6G ED II

AF-S DX VR Zoom-Nikkor 55-200mm f/4-5.6G ED II
AF-S DX VR Zoom-Nikkor 55-200mm f/4-5.6G ED II

221€43

In voorraad

Verkocht en verstuurd door GE Direct BEnl 

  gratis levering binnen 2 dagen

Nieuw - De andere aanbiedingen vanaf 320€77

Geassocieerde producten

Beschrijvingen en Adviezen

Nikon AF-S DX NIKKOR 55-200mm f/4-5.6G ED VR II
Video's
Overzicht

DX-formaat teleobjectief dat met zijn geringe afmetingen een aanzienlijk voordeel biedt. Met een veelzijdig brandpuntsbereik van 55-200 mm en een ultracompact ontwerp is dit teleobjectief de perfecte metgezel voor kleinere DX-formaat D-SLR camera's.

Dit compacte, lichte en handzame objectief is uitstekend geschikt voor close-ups van verafgelegen onderwerpen, reisfoto's, opnamen tijdens sportieve uitjes en enthousiaste natuurfotografie. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat u comfortabel uit de hand kunt fotograferen en het intrekbaar objectiefmechanisme maakt dit objectief uitstekend draagbaar. De autofocus is snel, nauwkeurig en superstil en Nikon's vibratiereductiesysteem staat garant voor scherpe beelden.

Belangrijkste kenmerken

Handzaam telezoomobjectief: dekt een flexibel brandpuntsbereik van 55-200 mm (kleinbeeldequivalent: 82,5-300 mm). Uitstekend geschikt voor reisfoto's, verafgelegen onderwerpen, opnamen tijdens sportieve uitjes en enthousiaste natuurfotografie.

Intrekbaar objectiefmechanisme: trek het objectief in wanneer het niet in gebruik is, zodat het uitstekend draagbaar is.

Ultracompact en licht: dit objectief is ingetrokken slechts 83 mm lang en weegt slechts 300 gram.

Vibratiereductiesysteem (VR): zorgt voor heldere, scherpe beelden. Biedt meer stabiliteit wanneer u fotografeert uit de hand, waardoor u opnamen kunt maken met sluitertijden die tot vier stops langer zijn. Het VR-systeem heeft een stille werking, zelfs tijdens het filmen.

Kwaliteitsbeelden van Nikon: dit objectief produceert prachtig scherpe foto's en video's, zelfs wanneer u opnamen uit de hand maakt. Eén element van ED-glas (extra lage dispersie) beperkt chromatische aberratie tot een minimum bij beelden met een hoog contrast.

SWM (Silent Wave Motor): voor een snelle, nauwkeurige en superstille werking.

Kortste scherpstelafstand: 1,1 m over het hele zoombereik.

Compact systeem: met zijn gestroomlijnde ontwerp biedt dit teleobjectief veelzijdige mogelijkheden en een uitstekende draagbaarheid. Door dit objectief te combineren met een kleine Nikon D-SLR-camerabody en het NIKKOR 18–55mm f/3.5–5.6G VR II-zoomobjectief, beschikt u over een krachtige dubbele zoomkit die uw tas niet extra zwaar maakt.

Meer kenmerken ontdekken
Technische specificaties
Volledige specificaties

Nikon DX 55-200mm II DX-formaat telelens die een ernstige grootte voordeel biedt.

Met een veelzijdige 55-200mm brandpuntbereik en een ultra-compact ontwerp, dit tele is de perfecte partner voor kleinere DX-formaat D-SLR camera's.

- F Mount Lens / DX-formaat
- Maximaal diafragmabereik: f / 4-5,6
- Min diafragmabereik: f / 22-32
- Extra-low Dispersion (ED) glas
- Super Integrated Coating
- Silent Wave Motor AF-systeem
- Nikon VR II beeldstabilisatie
- Handmatige scherpstelling
- Afgeronde 7-Blade Diafragma
- Compact en lichtgewicht

De Nikon 55-200mm Inhoud van de doos
- 52mm Snap-On Lens Cap
- F-4 Lens Cap Achter

TECHNISCHE FICHE

Merk NIKON