Flitser voor Canon - CANON - Macro Ring Lite MR-14EX II - Flitser

CANON Macro Ring Lite MR-14EX II - Flitser

Macro Ring Lite MR-14EX II - Flitser
Macro Ring Lite MR-14EX II - Flitser
Macro Ring Lite MR-14EX II - Flitser
Macro Ring Lite MR-14EX II - Flitser
Macro Ring Lite MR-14EX II - Flitser
Macro Ring Lite MR-14EX II - Flitser
Macro Ring Lite MR-14EX II - Flitser
Macro Ring Lite MR-14EX II - Flitser
Macro Ring Lite MR-14EX II - Flitser

597€74

In voorraad

Verkocht en verstuurd door GE Direct BEnl 

  gratis levering binnen 2 dagen

Nieuw - De andere aanbiedingen vanaf 731€32

Geassocieerde producten

Beschrijvingen en Adviezen

Macro Ring Lite MR-14EX II
image
Verlicht de macrowereld
Een hoogwaardige Macrolite-flitser biedt fotografen creatieve belichtingsoplossingen voor het maken van close-ups, zowel op locatie als in een studio.
  • Ringflitser voor veelzijdige belichting bij het maken van close-ups
  • Krachtige prestaties met richtgetal 14 (ISO 100, m)
  • Onafhankelijk instelbare dubbele flitsbuizen voor creatieve belichtingsinstellingen
  • LED-instellichten vereenvoudigen het scherpstellen en het maken van composities
  • Snel en eenvoudig in gebruik: te bedienen vanaf de camera of de flitser
Productomschrijving
Creatieve close-up flitsopnamen
Een ringflitser zorgt voor gelijkmatige belichting van kleine objecten; ideaal voor wildlife-fotografen die foto's maken van bloemen en insecten, en voor fotografie bij gespecialiseerde wetenschappelijke toepassingen. Dankzij E-TTL II-meting is accurate flitsbelichting zeer eenvoudig.
Creatief gebruikmaken van schaduwen
De dubbele flitsbuizen zijn onafhankelijk instelbaar dankzij een ratioregeling met zes stops waardoor verschillende belichtingsstijlen kunnen worden toegepast. Gebruik beide buizen gelijkmatig voor een effect zonder schaduwen of stel de ene buis lichter in dan de andere voor een belichting waarmee je structuren kunt benadrukken. De flitskop van de Macro Ring Lite MR-14EX II kan om het objectief worden gedraaid, zodat de primaire lichtbron vanuit elke willekeurige hoek kan komen.
Krachtige prestaties
Krachtige uitvoer – met richtgetal 14 (ISO 100, m) – maakt het mogelijk een klein diafragma te gebruiken voor maximale scherptediepte bij het maken van close-ups. Informatie over de kleurtemperatuur wordt tijdens het fotograferen naar de camera teruggekoppeld. Dit helpt bij het optimaliseren van de automatische witbalans.
Kan met andere flitsers worden geïntegreerd
De Macro Ring Lite MR-14EX II kan worden gebruikt als optische wireless master in een opstelling met meerdere flitsers waarbij de Speedlite-flitsers die zijn ingesteld als slave worden geactiveerd. Dit is erg handig wanner er een tweede flitser wordt gebruikt om bijvoorbeeld een achtergrond te belichten.
Innovatief en intuïtief ontwerp
Bedien de Macro Ring Lite MR-14EX II met de bediening op je EOS-camera of via een gemakkelijk te lezen dot matrix LCD-scherm. Heldere LED-instellichten vereenvoudigen het scherpstellen en het maken van composities bij weinig licht. Met aangepaste instellingen kunnen de functies volledig worden aangepast aan je eigen werkwijze.
Betrouwbare prestaties waarop je kunt vertrouwen
Dankzij snel en stil opladen ben je altijd op het juiste moment klaar voor de volgende opname. De Macro Ring Lite MR-14EX II is slechts 5,5 seconden na een volledige ontlading alweer klaar om nieuwe opnamen te maken. Een zelfreinigende hot-shoe met tweelijns elektronische transmissie zorgt voor een goede verbinding met de camera.
Technische specificaties
Aantal groepen : ¹ Standaard worden alleen flitsers in groep C draadloos geactiveerd, stel C.Fn 5-1 in om groepen A en B draadloos te activeren.
* Benodigde tijd voor opladen van flitser na volledige ontlading bij gebruik van AA-alkalinebatterijen.
** Alleen voor compatibele camera's.

De Macro Ring Lite MR-14EX II is een ringflitser ontworpen door Canon. Hij verspreidt een zacht en harmonieus licht over de te fotograferen voorwerpen om ze goed onder de aandacht te brengen bij close-ups. Met deze belichting zijn de kleuren op de voorgrond duidelijker en hebben ze meer contrast.

In macromodus is het niet aan te raden om de flitser van de spiegelreflexcamera te gebruiken omdat het risico bestaat dat de kleurweergave mislukt vanwege te fel licht. Met deze ringflitser verlicht het licht het onderwerp over het gehele kader om de details van de materialen weer te geven. Met deze flitser worden blinkende, paarlemoeren, transparante of matte oppervlakken duidelijk weergegeven en gereproduceerd.

Deze flitser is krachtig met een richtgetal van 14 (14 meter bij ISO 100). De MR-14EX II gebruikt twee flitsbuizen die apart instelbaar zijn voor een creatieve controle van de belichting. Alle bedieningsknoppen van de fotocamera blijven bereikbaar.

TECHNISCHE FICHE

Draaibaar N
Functionaliteiten Verlichte LCD-display, flash +/- compensatie, draadloze camerabesturing, flitsmogelijkheden voor model, beugels voor lichtflitsbelichting
Gidsnummer Minder dan 20
Soort Lichtflits ringtype
Papiergewicht 455 g
Merk CANON