iPad - APPLE - iPad mini Retina - Wifi - 32 GB - zilver

APPLE iPad mini Retina - Wifi - 32 GB - zilver

iPad mini Retina - Wifi - 32 GB - zilver
iPad mini Retina - Wifi - 32 GB - zilver

420€28

336€32   -19%

In voorraad

Verkocht en verstuurd door MMZCI BEnl 

  gratis levering binnen 5 dagen

Beschrijvingen en Adviezen

Apple zet de iPad mini weer helemaal in de picture, in vol ornaat. Dit keer met een weergaloos mooi Retina-scherm van 7,9 inch.

Met een resolutie die hoger ligt dan die van een HD-tv staat de iPad mini garant voor een spectaculaire beeldkwaliteit. Elk detail komt scherp naar voren met een resolutie van niet minder dan 326 pixels per inch!

De iPad mini Retina is ook een razendsnelle tablet, met een A7-chip en een 64-bits systeemontwerp. Voor een apparaat van deze afmetingen liggen de prestaties ongelooflijk hoog. Een paar cijfers: de processor is 4 keer zo snel dan zijn voorganger en de beeldverwerking 8 keer zo snel. Dan weet u zo ongeveer waar dit apparaat toe in staat is!

Dankzij het zeer geringe gewicht kunt u de iPad mini Retina makkelijk overal mee naartoe nemen. En met een zelfstandige gebruiksduur van 10 uur bent u verzekerd van een gebruikscomfort dat u mag verwachten van een tablet van de laatste generatie.

De iPad mini ligt prettig in de hand en maakt optimaal gebruik van het iOS 7 besturingssysteem, dat speciaal ontworpen is voor extra productiviteit en amusement.

Qua connectiviteit beschikt deze tablet van Apple over een razendsnelle WiFi dualband-interface. De beide geïntegreerde MIMO-antennes (multiple-input multiple-output) zorgen ervoor dat u maximaal kunt profiteren van de beschikbare bandbreedte (max. 300 MB/sec.).

Met de vele praktische apps uit de AppStore kunt u de iPad mini Retina aanpassen aan uw dagelijkse digitale behoeften, waarbij u de keuze heeft uit een breed scala aan functies.

De artistieke gebruiker zal gauw onder de indruk raken van iPhoto, iMovie of GarageBand. Voor meer zakelijke toepassingen kunt u kiezen voor Numbers en Keynote.

En dit alles is dan nog maar een kleine greep uit de enorme mogelijkheden die deze aantrekkelijke tablet te bieden heeft.

 

TECHNISCHE FICHE

Camera vooraan HD
Papiergewicht 331 g
Bluetooth 4.0
Explorersysteem iOS 7
Touchscreen Ja
Printtechnologie Siri Digitaal kompas Omgevingslichtsensor VoiceOver schermlezer
Functies FaceTime videogesprekken via Wi-Fi-netwerk Gezichtsherkenning Achterzijde lichtsensor Aanpassen belichting door aanraken video-of fotomodus Geotagging foto's en video's
USB Nee
Merk APPLE
Anders Ingebouwde luidspreker Twee microfoons
Netwerkverbinding WiFi
Soort iPad mini
Touchscreen Capacitief multipoint
Camera achteraan HD
Opbergtype Intern geheugen
Opslagcapaciteit 32 GB
Afmetingen Hoogte: 20 cm Breedte: 13.47 cm Diepte: 0.75 cm
Gyroscoop 3D
Wi-Fi Wi-Fi (802.11a/b/g/n), twee kanalen (2,4 GHz en 5 GHz) en MIMO
HDMI Nee
Touchscreen 7,9"
Beeldopname Foto & video
Resolutie FaceTime HD-camera - 720p HD-video 1.2-megapixel foto's
Soort batterij Ingebouwde oplaadbare lithium-polymeer 23,8 Wh