Solden

Solden

 

Ontdek onze beste deals in afwachting van de Wintersolden van 2018.
Mis nooit meer onze aanbiedingen, Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Pixmania!

Bij Pixmania vindt u het hele jaar door scherpe prijzen en talrijke speciale acties, zoals flitsaanbiedingen en promoties. Dit betekent dat tijdens de sales helemaal de pan uitswingen en u échte zaakjes kunt doen.

Vaste datums

Zomer- en wintersales: tijdens deze twee perioden verwent Pixmania u meer dan ooit. Het zijn de ideale momenten om uzelf een plezier te doen met een digitale tablet of camcorder tegen discountprijs, of om alvast cadeaus te kopen in ons assortiment speelgoed of games.

Speciale sales

Naast deze twee vaste datums voor koopjes en opruimingen, voorziet Pixmania ook speciale sales. Aangezien deze datums variëren, kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief zodat u deze korte perioden vol voordelen niet hoeft te missen.


Ontdek onze aanbiedingen

Aanbiedingen voor Computers en tablets
Aanbiedingen voor Foto
Aanbiedingen voor games
Aanbiedingen voor TV, Beeld en Audio
Aanbiedingen voor GPS
Aanbiedingen voor Huishoudelijk


Aanbiedingen voor Computers en tablets

Tijdens de sales vindt u bij Pixmania absolute bodemprijzen voor alles van Computers & tablets. Houdt u ervan om slim te kopen online tegen de laagste prijs? Mis dan de sales niet bij Pixmania, want dan kunt u van uitzonderlijke kortingen genieten!

Het is bovendien de ideale periode om uw Toshiba-laptop, Asus-netbook of iPad te vervangen, of om accessoires te kopen voor uw computer of randapparaten tegen discountprijzen, zoals een kleurenprinter met wifi van Canon, een grafische tablet of een externe harde schijf van Western Digital.

Ook al zijn onze prijzen tijdens de sales lager dan ooit, op onze service wordt niet beknibbeld, zowel voor wat betreft de verzending als de aftersales.

    Bekijk alle huidige aanbiedingen voor Computers en tablets >Aanbiedingen voor Foto

Bent u al een tijdje verlekkerd op de nieuwste camera van Pentax of een camcorder van Sony? U zoekt een objectief voor uw Nikon of een filmscanner? Wacht niet langer, profiteer van de sales en doe uzelf een plezier tegen discountprijzen.

Tijdens de sales houdt Pixmania opruiming in alle assortimenten, ook Foto. Tijdens deze grote opruiming vindt u honderden referenties voor buitengewoon lage prijzen.

Digitale of analoge fotocamera's, objectieven, flitsers, fotoprinters, digitale fotolijsten, geheugenkaarten, etuis ... Ideaal om u voordelig uit te rusten of om nu reeds cadeaus te kopen voor een verjaardag of kerst.

    Bekijk alle huidige aanbiedingen voor Foto >Aanbiedingen voor games

U wilt graag een nieuwe game voor uw vaste of draagbare console? Bij Pixmania betaalt u sowieso minder het hele jaar door, en tijdens de sales koopt u extra voordelig. Waarom? Omdat Pixmania tijdens de sales schoon schip maakt in alle assortimenten, waaronder ook Games. We kennen geen genade voor de prijzen en bieden kortingen tot -40%, -60% of nog meer. Tijdens deze opruiming vindt u bij Pixmania consoles van Sony, Nintendo of Microsoft (PS Vista, Playstation 3, Xbox 360, Wii, Wii U, DSi, 3DS) tegen bodemprijzen, evenals honderden accessoires en arcade-, oorlog-, sport- of racegames. Tip? Profiteer van de sales of opruiming om reeds cadeaus voor uw kinderen, vrienden of familie te kopen.

    Bekijk alle huidige aanbiedingen voor Games >Aanbiedingen voor TV, Beeld en Audio

Klaar? Af! Op naar de sales! Tijdens de sales bij Pixmania moet alles weg, ook voor het assortiment audio en beeld. Er valt dus geen tijd te verliezen als u wilt profiteren van uitzonderlijk lage prijzen die nog voordeliger zijn dan gewoonlijk bij Pixmania!

Uw oude televisie zal weldra de geest geven of u hebt uw gedachten gezet op een 3D- of led-televisie om van de allernieuwste snufjes te genieten of minder elektriciteit te verbruiken dan met een plasma- of LCD-scherm? Maak gebruik van deze uitmuntende gelegenheid en koop tijdens de sales op Pixmania uw nieuwe televisie van topmerken zoals Philips, LG, Samsung, Sony, Panasonic of Toshiba.

Bovendien worden ook nog tal van andere producten aangeboden tijdens de sales, zoals projectoren, homecinema's, Blu-ray- en dvd-spelers, universele afstandsbedieningen ... Stuk voor stuk topaanbiedingen die niet te versmaden zijn!

    Bekijk alle huidige aanbiedingen voor TV en Beeld >
    Bekijk alle huidige aanbiedingen voor Audio >Aanbiedingen voor GPS

Een GPS-ontvanger is bijzonder handig ... én supervoordelig bij Pixmania! Dat geldt nog meer tijdens de sales.

Inderdaad, dan haalt Pixmania de prijzen volledig onderuit, ook voor GPS-ontvangers. Mappy, Garmin, TomTom, Snooper, Mio: u kent ongetwijfeld deze topmerken voor GPS-ontvangers.

Bij Pixmania kunt u steeds rekenen op scherpe prijzen, maar tijdens de sales geniet u van absolute bodemprijzen dankzij de te gekke kortingen. Deze grote opruiming met discountprijzen biedt vanzelfsprekend modellen voor auto's, maar ook voor motorfietsen, boten, campers, telefoons of smartphones en voetgangers.

Bij Pixmania raakt u nooit meer het noorden kwijt, met een voordelige GPS-ontvanger of rij-assistent (Coyote, Inforad, Wikango, enz.).

    Bekijk alle huidige aanbiedingen voor GPS >Aanbiedingen voor Huishoudelijk

Raken uw huishoudelijke apparaten wat verouderd of verbruiken ze behoorlijk veel elektriciteit of water? Gaat u een studentenkamer inrichten? Bij Pixmania vervangt u tegen discountprijzen uw koelkast, wasmachine of koffiezetapparaat. Koop uw kleine en grote huishoudelijke apparaten tegen bodemprijzen tijdens de sales bij Pixmania.

Als uw magnetron, koelkast, diepvriezer, fornuis of vaatwasmachine meer dan 5 jaar oud is, verbruikt het apparaat meer elektriciteit en water. Als u overgaat tot vervanging van een huishoudelijk apparaat, kunt u bij Pixmania 365 dagen per jaar rekenen op toppromoties en flitsaanbiedingen, en dan zijn er natuurlijk ook nog de sales. Tijdens de sales kunt u de grootste merken voor huishoudelijke apparatuur kopen tegen knalprijzen.

Het is ook het ideale moment om een origineel cadeau te kopen, zoals een roze toaster, een robotstofzuiger, een plancha, een broodbakmachine of een suikerspinapparaat.

    Bekijk alle huidige aanbiedingen voor huishoudelijk >