Onze betaalwijzen

onze-betaalwijzen

BETAAL IN ALLE BETROUWBAARHEID EN VEILIGHEID

Omdat wij zeker willen zijn dat u tevreden bent heeft Pixmania zich omringd door technische partners en partners uit de bankwereld om u de betaalmethodes voor te stellen die u gewoon bent te gebruiken en die 100% beveiligd zijn. Uw bankgegevens worden in alle vertrouwelijkheid behandeld.


BANKKAARTEN


    

Welke kaart u ook gebruikt, de transactie wordt volledig geëncrypteerd (SSL). De corresponderende gegevens blijven volledig vertrouwelijk gedurende de transactie en worden nooit bewaard door Pixmania.

Bij de betaling duidt het symbool of aan dat u zich in een beveiligde verbinding bevindt. U dient dan uw kaartnummer in te geven, de vervaldatum en het visueel cryptogram.


3D Secure authentificatie (soms ook « Verified by VISA » en « MasterCard SecureCode » genoemd)

Wij gebruiken het 3DS Secure systeem voor de beveiliging van uw betalingen via betaalkaart. Naast het ingeven van de voorgenoemde informatie kan het zijn dat u doorgestuurd wordt naar een authentificatie-server van uw eigen bank (de bank die u uw betaalkaart gegeven heeft). U dient dan de kaartlezer of digipass te gebruiken of een code in te geven op die bepaalde pagina (sommige banken sturen via sms een code naar uw mobiele telefoon). Hiermee kunt u zich in alle veiligheid authentificeren en doorgaan naar de definitieve afhandeling van de betaling.


SOFORT


American Express

SOFORT behoort tot de online direct-overschrijvingsmethodes.

Het werkt op basis van het beproefde Internetbankieren. Het voordeel is echter: u hoeft zich niet te registreren of een virtueel account, een zogenaamde e-wallet, aan te maken.

Bij SOFORT gaat het om directe overschrijvingen.

Om meer te weten, ga naar www.sofort.com