Onze betaalwijzen

onze-betaalwijzen

BETAAL IN ALLE BETROUWBAARHEID EN VEILIGHEID

Omdat wij zeker willen zijn dat u tevreden bent heeft Pixmania zich omringd door technische partners en partners uit de bankwereld om u de betaalmethodes voor te stellen die u gewoon bent te gebruiken en die 100% beveiligd zijn. Uw bankgegevens worden in alle vertrouwelijkheid behandeld.


BANKKAARTEN


    

Welke kaart u ook gebruikt, de transactie wordt volledig geëncrypteerd (SSL). De corresponderende gegevens blijven volledig vertrouwelijk gedurende de transactie en worden nooit bewaard door Pixmania.

Bij de betaling duidt het symbool of aan dat u zich in een beveiligde verbinding bevindt. U dient dan uw kaartnummer in te geven, de vervaldatum en het visueel cryptogram.


3D Secure authentificatie (soms ook « Verified by VISA » en « MasterCard SecureCode » genoemd)

Wij gebruiken het 3DS Secure systeem voor de beveiliging van uw betalingen via betaalkaart. Naast het ingeven van de voorgenoemde informatie kan het zijn dat u doorgestuurd wordt naar een authentificatie-server van uw eigen bank (de bank die u uw betaalkaart gegeven heeft). U dient dan de kaartlezer of digipass te gebruiken of een code in te geven op die bepaalde pagina (sommige banken sturen via sms een code naar uw mobiele telefoon). Hiermee kunt u zich in alle veiligheid authentificeren en doorgaan naar de definitieve afhandeling van de betaling.

 

AMERICAN EXPRESS


American Express

Gebruik uw American Express kaart, win punten/Miles voor elke uitgegeven €.


SafeKey

Betaal in alle veiligheid voor uw aankopen met SafeKey® en de 3D Secure technologie voor de betalingen via American Express kaart. U kunt gevraagd worden om zich te identificeren via een code die u via sms of via e-mail zult ontvangen. Zo kunt u uw online aankopen afhandelen. SafeKey® laat u zo bevestigen, indien nodig, dat het wel degelijk u is die uw kaart gebruikt, en niemand anders.


BETALEN VIA OVERSCHRIJVING

Vanaf een minimum aankoopbedrag van € 100 (verzendingskosten inclusief) heeft u de mogelijkheid om te betalen via overschrijving.

Bij u bestelling geven wij u dan uw referentienummer via CCL, alsook ons rekeningnummer (IBAN). U dient deze referentie in te vullen bij uw overschrijving.

Om een snelle behandeling van uw bestelling te verzekeren vragen wij u uw overschrijving binnen de week door te voeren. U kunt ook betalen via kaart of via Paypal.