Onze beloften

Onze beloften

De meeste merken tegen de beste prijs

Ons productenaanbod werd geselecteerd om u de beste kwaliteit te bieden tegen onklopbare prijzen. Ons aanbod wordt steeds uitgebreider dankzij de professionele handelaars op onze site PIXmania.com. Nieuw of tweedehands, u profiteert steeds van de beste prijs.

 

Beveiligde betaling

Uw betaling per betaalkaart verloopt via de server van onze bank in een beveilgde omgeving. De gegevens worden versleuteld met SSL-technologie (Secure Sockets Layer) zodat u kunt rekenen op veiligheid voor zowel uw gegegevens als de transacties. Betaling met een betaalkaart is de eenvoudigste en snelste betaalwijze, maar we bieden ook andere betaalwijzen voor uw aankopen.

 

Opvolging van uw bestelling

Volg uw bestelling in realtime via uw account. Wij sturen ook telkens een e-mail bij elke nieuwe fase in de verzending, van de voorbereiding tot de verzending.

 

We staan voor u klaar

Contact opnemen met de klantenservice
U krijgt er snel en duidelijk antwoord op uw vragen. Omdat uw tevredenheid onze prioriteit is, vragen we regelmatig uw beoordeling over de kwaliteit van onze diensten aan de hand van uiteenlopende meetinstrumenten.

 

Tevreden of geld terug

Bent u niet helemaal tevreden over uw aankoop? U beschikt over een bedenkperiode om uw product terug te sturen.