Handelspartners

Handelspartners


Onze partners

Via de marketplace krijgt u toegang tot een ruimer productaanbod van geselecteerde handelspartners met klantenbeoordelingen.

De bestelling wordt rechtstreeks bij de handelspartner geplaatst, zij handelen als verkoper. De bestellingen zijn onderworpen aan de algemene verkoopvoorwaarden van de betreffende handelspartner en de gebruiksvoorwaarden van het platform .

Vanaf nu kunnen partners producten verkopen op onze Pixmania.com site. Deze partners zijn geselecteerd op de kwaliteit van de producten die ze aanbieden, evenals op de kwaliteit van hun service. Hierdoor is Pixmania.com een marktplaats geworden, waar u allerlei soorten producten kan kopen van verschillende handelaren. De aankoop vindt op dezelfde wijze als voorheen plaats op de Pixmania site.

Een nog groter aanbod dankzij onze partners!
Deze handelaars zijn gespecialiseerd in hun domein en bieden uiteenlopende diensten, onder meer garantieverlenging en de overname van oud materiaal.

Nog meer producten, met dezelfde betrouwbare service!
Handelaars vertrouwen de inning van de betaling voor producten die verkocht worden op de marketplace toe aan Pixmania. Dit gebeurt voor hun rekening en in hun naam aan de hand van een inningsmandaat. U kunt dus gebruik maken van de vele betaalwijzen die Pixmania aanbiedt, een hoge beveiligingsgraad en beschermde gegevens.

Het navigeren op de site blijft hetzelfde. Zo kunt u op de gebruikelijke wijze op Pixmania.com blijven kopen.

Een levering en aftersales service verzorgd door de handelaar en gegarandeerd door Pixmania!
Iedere handelaar voert de levering en de aftersales van zijn producten uit, zoals Pixmania.com dat vandaag de dag al doet. Daarnaast kunt u de voortgang van uw bestellingen zien in uw persoonlijke account bij "Pix&Ik". Voor vragen over producten dient u de desbetreffende handelaar te benaderen. Zijn contactgegevens kunt u vinden op winkelpagina van de handelaar op Pixmania.com. Tevens zal hij zijn gegevens aan u communiceren.

Maar Pixmania.com laat u niet alleen! Om uw aankopen van onze partners (handelaren) te vereenvoudigen en de betrouwbaarheid en veiligheid ervan te verzekeren, heeft Pixmania.com voor u de "Pixmania gecertificeerd" garantie in het leven geroepen. Deze garantie is gratis en geeft u de mogelijkheid om van de vakkennis van Pixmania gebruik te maken, zelfs als u van één van onze partners bestelt. Dankzij deze garantie kunt u in alle veiligheid en alle rust bij onze partners op Pixmania.com bestellingen plaatsen.

U kunt de kwaliteit van de prestatie evalueren!
Na iedere bestelling bij een van onze partners kunt u een beoordeling geven over hun diensverlening. Zo kunt u ook de meningen van andere Pixmaniacs bekijken over een handelaar en beschikt u over extra informatie bij eventuele toekomstige bestellingen.

Heeft u nog andere vragen betreft onze partners?
U kunt de FAQ van Pixmania bekijken door hier te klikken.

 

De Gecertificeerde Partner garantie

De Gecertificeerde Partner garantie
Wat is de "Pixmania gecertificeerd" garantie? De garantie "Pixmania gecertificeerd" is gratis en geeft u de mogelijkheid om van de vakkennis van Pixmania gebruik te maken, zelfs als u van één van onze partners bestelt. Dankzij deze garantie kunt u in alle veiligheid en alle rust bij onze partners op Pixmania.com bestellingen plaatsen: Al onze partners geven u de mogelijkheid om uw product binnen 7 dagen terug te sturen. Betalingen van iedere aankoop worden via het beveiligde platform van Pixmania.com behandeld. Zo bent u er zeker van dat uw bankgegevens goed beschermd zijn.

In het geval van een probleem na aanschaf van een aankoop bij onze partners, kunnen wij in uw naam bemiddelen bij de partner. Zo kunnen wij een aanvraag voor terugbetaling zorgen in de volgende gevallen: ?,U heeft uw bestelling betaald, maar u heeft het product nog niet ontvangen. ?, U heeft een bestelling geplaatst alleen komt het product niet over met de beschrijving die door de partner van Pixmania.com is gegeven.

In welk geval kan er een gecertificeerde partner garantie in werking gesteld worden?
In welk geval is een product van onze partner "niet conform is aan de beschrijving van de partner"? Als een partner u een product heeft geleverd waarvan de staat niet overeenkomt (slecht product of slechte versie/editie van het product, beschadigt product, niet compleet of stuk), of waar de functies/informatie op de Pixmania.com site niet overeenkomen met de uiteindelijke functies of informatie. In dit geval voldoet uw product als "niet conform is aan de beschrijving van de partner". U kunt dan contact opnemen met de partner die verplicht is het product terug te betalen of om te ruilen. Als dit niet het geval is kunt u gebruik maken van de "Pixmania gecertificeerd" garantie.

Daarentegen is de "Pixmania gecertificeerd" garantie verschillend van de "niet goed geld terug" garantie. Er kan dus geen gebruik van gemaakt worden in het geval het product u niet bevalt. Het verschil van deze garanties is essentieel. Pixmania.com beslist uiteindelijk of uw product voldoet aan de "Pixmania gecertificeerd" garantie.

Hoe kan er gebruik worden gemaakt van de Gecertificeerde Partner garantie?
Contact opnemen met de klantenservice >

Hoe behandelt Pixmania.com de Gecertificeerde Partner" garantie?
Hoe behandeld Pixmania.com de "Pixmania gecertificeerd" garantie? Als uw "Pixmania gecertificeerd" garantie eenmaal in werking is gesteld zorgt Pixmania.com ervoor dat uw aanvraag zo snel mogelijk behandeld wordt. Het kan gebeuren dat Pixmania.com u belt voor verdere informatie indien deze nodig is. Daarnaast neemt Pixmania.com contact met de partner van uw bestelling op om uw geschil op de beste manier af te handelen.